Nyheder

Trends og overraskende farver


 • Årets farve 2019 >>

  Spiced Honey har en elegant og gylden tone

  Spiced Honey kan inspirere en ny følelse af varme i ethvert rum. Årets Nordsjö-farve 2019 er tilpasningsdygtig, så den passer perfekt til en bred vifte af andre nuancer, fra neutrale jordtoner til slagkraftige, lyse farver – så du kan skabe en stemning, der passer til din egen stil.

  Spiced Honey kan kombineres med bløde pasteller for at skabe et fredfyldt rum, med pigmentmættede røde farver for at opnå et afslappende rum, eller med livlige, lyse farver for at skabe et opløftende miljø.

 • Colour Tester >>

  Find den perfekte farve til dit hjem

  Glem alt om traditionelle farvekort – nu findes der et nyt produkt fra Nordsjö, som gør det enkelt at prøve forskellige farveprøver derhjemme – helt uden pensel og dryp af maling.

  Colour Tester er en lille praktisk mini-malerulle, der indeholder en lille test af maling, så du nemt kan prøve forskellige farver på væggene derhjemme. På den måde, kan du hurtigt se hvilken farve der passer bedst til dit hjem, alt efter belysning, interiør og atmosfære.

 • Skal I male huset? >>

  Hvad vil du sige er de mest populære udendørsfarver lige nu?

  Drømmen om et smukt hus er ikke kun spændende arkitektur og design – både maling og farve spiller en rigtig stor rolle i forhold til helhedsindtrykket. At vælge den rigtige maling og den rigtige farve til sin facade samt husets detaljer, som vinduer, dører, altaner, vindskeder mm. er ikke altid en let beslutning.

  I mere end 100 år har os fra Nordsjö, udviklet maling af højeste kvalitet og med de nyeste innovationer, for at dit hus skal kunne holde til vejr og vind, og se smukt ud år efter år og for kommende generationer.