Inspiration

Trends og overraskende farver


 • Stue eller værelse

  Gør et farverigt indtryk på dine gæster

  Glæder du dig til at vise familie og venner dit nye hjem? Psykolog og farveekspert Ingrid Collins fortæller her, hvordan du kan bruge farver til at imponere dine gæster.

  "Hvordan kan jeg bruge farver til at slå benene væk under mine gæster, når de besøger mit hjem?"

  I vores seneste undersøgelse indrømmede næsten 50 % af alle adspurgte, at de går meget op i, hvordan deres nye hjem tager sig ud, når der kommer gæster.

  En ud af 10 tilstod endda, at de ville undlade at invitere gæster på besøg, hvis de syntes, indretningen i deres nye hjem haltede.

  Ifølge psykolog og farveekspert Ingrid Collins er dette helt normalt. Faktisk ligger det nærmest på rygraden, at vi er ømme omkring vores bolig. Denim Drift passer perfekt ind i denne palet. Den er naturligt beroligende, men har også andre kendetegn afhængigt af de farver den sættes sammen med, så du kan bruge den til at skabe forskellige miljøer i hjemmet.

 • Hjemmets hjerte

  Hjemmets hjerte med plads til gode samtaler og velsmagende måltider

  Køkkenet er familiens samlingspunkt, så her er det vigtigt med funktionalitet og ikke mindst hygge som især farver kan skabe.

  Vælg en mørkere baggrundskulisse og lad indretningsdetaljerne blive til spændende rekvisitter. Bløde pasteltoner eller moderne og varme kobbertoner skaber en skøn kontrast.

  Så hvorfor begrænse dig selv til kun at bruge en enkelt farve på vægge eller genstande? Lav i stedet dine egne mønstre med forskellige toner på den samme væg – f.eks. et farverigt prikmønster. Ved at udnytte hele farvetonespektret, fremhæver du andre elementer i rummet, som er malet i den samme nuance.

 • Vægge med wow-faktor

  Overrask med en lyserød og orange kontrast

  ""Jeg vil gerne give min nye bolig lidt personlighed med nogle livlige farver. Hvordan kan jeg ellers give mit hjem wow-faktor?""

  Ifølge vores seneste globale undersøgelse mener halvdelen af alle adspurgte, at det er vigtigt, at deres nye bolig gør et godt indtryk på deres omgivelser.

  Du kan nemt og enkelt give dit nye hjem lidt personlighed ved at anvende livlige farver, men hvorfor ikke gå skridtet videre og skabe et personligt look, der virkelig har wow-faktor.

  Vi har bedt indretningsarkitekt Gabriel Holland om at komme med nogle inspirerende farveidéer, der kan forvandle dit hjem fra det ordinære til det spektakulære blot ved brug af lidt maling.